Защитникът на националния отбор по футбол Андреа Христов и и половинката

...
Защитникът на националния отбор по футбол Андреа Христов и и половинката
Коментари Харесай

Андреа Христов и съпругата му също се включиха в кампанията Подкрепа за българските капитани

Защитникът на националния тим по футбол Андреа Христов и и половинката му доктор Марина Христова се включиха в акцията " Подкрепа за българските капитани "  в навечерието на новогодишните празници. Те също потвърдиха, че задачата на спорта е да сплотява и поддържа. Акцията е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха арестувани дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година. 24-годишният бранител Андреа е следващият състезател, подал ръка на акцията. Прекрасната му брачна половинка пък е родена и израснала в родния град на капитан Чанев, приключила е междинното си обучение в ПМГ " Акад. С.П. Корольов ", където е учил и той.
 Най-добрите спортисти на Благоевград също се включиха в акцията
Най-добрите спортисти на Благоевград също се включиха в акцията " Подкрепа за българските капитани "

По време на церемонията за награждаване

Инициативата " Подкрепа за българските капитани! Любо, Данаил - с вас сме! "  бе подета от близки и другари на двамата и започва на на 6 декември - Никулден, Ден на моряците. Клубовете, които я започнаха, са футболните Пирин от Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са приключили висшето си обучение. Те бяха последвани от столичните Левски, Славия, Локомотив София и ЦСКА 1948, както и от пловдивските Локомотив и Ботев, от Лудогорец и Арда. Още от първия ден самодейността бе подкрепена от ВК ЦСКА, както и БФ по бокс. Прегърна я и баскетболната легенда и треньор на Миньор Пк Георги Младенов. Под нейния знак мина и церемонията за " Спортист на годината на Благоевград ". Присъедини се и баскетболният Черно море Тича.

В навечерието на Рождество Христово се включи и клубът по художествена гимнастика Локомотив София с ръководител Катрин Велкова. " Капитани Любо и Дидо, децата ви са смели като вас ", " Вярваме в Коледни чудеса ", " Всички чакат подарък - ние чакаме Върховен административен съд ", бяха част от посланията на тениските на дребните грации от Локомотив.

Очакванията са още отбори, а и огромни фигури в родния спорт да поддържат акцията. Близките и приятелите изричат голяма признателност на всички, участващи в нея. И имат вяра, че способените органи вършат всичко допустимо Любомир Чанев и Данаил Веселинов скоро да се приберат вкъщи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР